Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه جامع علمی کاربردی در همکاری با دانشکده خبر از استارتاپ "عکستیک" با هدف توسعه صنعت و اقتصاد عکس رونمایی کرد. ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۹ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ وب‌سایت "عکستیک" در دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور جمعی از دانشجویان و مسئولان این دانشگاه رونمایی شد؛ هدف از راه‌اندازی این استارتاپ که فعالیت خود را با شعار «برعکس شوید» به نشانی www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

akstik.com آغاز کرد، اهمیت‌بخشی به موضوع اقتصاد و صنعت عکس است.

در اینباره، وحید ناروئی مدیر پروژه و وب‌سایت عکستیک در تشریح ساز وکار و اهداف آن اظهار کرد: این استارتاپ با حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشکده خبر راه‌اندازی شده و در تلاش است تا عکاسان حرفه‌ای و تازه کار (آماتور) را گردهم آورد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه توسعه اقتصاد عکس از دیگر اهداف راه‌اندازی این تارنما است، تصریح کرد: چالش عکس از دغدغه‌های جامعه امروزی است؛ این استارتاپ از عکاسان می‌خواهد تا دغدغه‌ها را به تصویر بکشند.

ناروئی گفت: در بخش چالش عکس، عکستیک موضوعی را مشخص کرده و عکاسان در چالش شرکت می‌کنند و در پایان مردم و کاربران به تصاویر مورد علاقه خود رأی و نمره(تیک) می‌دهند؛ در نتیجه عکسی که دارای تیکِ بیشتر باشد، عکس برنده خواهد بود.

وی همچنین از بخشی به نام فرصت‌های شغلی در طراحی تارنما نام برد که بر اساس نیازمندی افراد، گروه‌ها و مجامع خبری به عکاس طراحی شده است و گفت: در این بخش افرادی که نیاز به عکاس دارند می‌توانند درخواست داده و عکاس مورد نظر خود را پیدا کنند.

«عکستیکا» دیگر بخش سایت عکستیک است که ناروئی در باره آن خاطرنشان کرد: در این بخش پس از ثبت عکس، نرم افزارهای ارتباطی امکان پست و آپلود کردن آن تصویر را دارند و در صورتی که عکس مناسب و خوبی باشد، در برترین قسمت قرار می‌گیرد.

مدیر پروژه وب‌سایت عکستیک دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: بخش دیگر این وب‌سایت چاپ آنلاین عکس است که شهروندان با استفاده از آن دیگر نیازی به مراجعه به مراکز عکاسی ندارند؛ چراکه هر شخصی می‌تواند عکس خود را برای این وب‌سایت ارسال کرده و در مدت 24 ساعت عکس مورد نظر خود را با پایین‌ترین قیمت تحویل بگیرد.

وی در توضیح بخش رویدادها نیز تاکید کرد: این بخش به اقتصاد عکس مربوط بوده و آن را توسعه می‌بخشد؛ در این بخش تصاویر به حراج گذاشته می‌شوند.

مدیر پروژه عکستیک در پایان نیز از راه‌اندازی بخش آموزش در این استارتاپ سخن گفت و عنوان کرد که امکان برگزاری آموزش‌های حضوری و مجازی برای دوره‌های عکاسی در این سایت طراحی شده است.

لزوم توسعه استارتاپها

محمدحسین موسی‌زاده، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه علمی کاربردی، نیز در این مراسم گفت: رشد استارتاپ ها به گونه‌ای بوده که اکنون برخی وزارتخانه‌ها دارای مشاوران استارتاپی هستند.

وی افزود: در حالی که ایجاد یک شغل نیازمند یک و نیم میلیارد تومان هزینه است، یک استارتاپ قدرت ایجاد شغل با 20 میلیون تومان را دارد.

موسی زاده با اشاره به اهمیت گرایش به ایجاد استارتاپها اضافه کرد: در زمان حاضر در ایران 70 استارتاپ فعالیت می‌کنند که از این تعداد 40 استارتاپ فعال شده و 30 استارتاپ دیگر تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جهان به سوی استارتاپها در حال حرکت است، تصریح کرد: هدف از ایجاد و تاکید بر فعالیت‌های استارتاپی این است که دانشجوی علمی کاربردی بیکار نداشته باشیم؛ استارتاپها می‌توانند برای دانشجویان و قشر دانشگاهی ثروت و اشتغال ایجاد کنند.

شناسایی جامعه هدف؛ مهمترین اصل در راه‌اندازی استارتاپها

مهدخت بروجردی علوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، نیز در ادامه مراسم رونمایی از استارتاپ عکستیک به نظریه «نشر نوآوری» اشاره کرد و گفت: این نظریه به چگونگی پذیرش نوآوری‌ها از سوی مردم می‌پردازد که بر اساس آن از هر 100 نوآوری مردم تنها 10 مورد آن را می‌پذیرند.

وی افزود: هر چه نوآوری‌ها با باورها، فرهنگ و عقاید نظام اجتماعی سازگارتر باشد، زودتر پذیرفته می‌شود.

بروجردی با اشاره به اینکه عکس باعث کاهش اضطراب می‌شود، عنوان کرد: برای شروع کسب و کارهای جدید باید جامعه هدف را شناسایی کرد؛ در جامعه‌ای مانند ایران هر دو جامعه مدرن و سنتی وجود دارد که باید در راه اندازی استارتاپ ها به سراغ جوامع زودپذیرنده برویم، چرا که توسعه حاصل نوآوری است.

وی در ادامه نیز از ضرورت تعیین نقشه راه در ایجاد کسب وکارهای نوین سخن گفت.

فرصت‌های شغلی عکستیک

محمدعلی زکریا؛ رئیس دانشکده خبر نیز در این مراسم گفت: اکنون با استفاده از ایده‌های خلاق و جدید جوانان می‌توان به رویاها دست یافت.

وی با تاکید بر اینکه بنای عالم بر ایده نهاده شده است، خاطرنشان کرد: جامعه‌ای که ایده ندارد، به طور اساسی ظهور نداشته و به وجود نیامده است.

زکریا با اشاره به اینکه جامعه ایران باید به سوی پرورش ایده گام بردارد، اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی باید به اهداف خود نزدیک شود؛ راه‌اندازی وب‌سایت عکستیک بخشی از مشکلات اشتغال جوانان را رفع می‌کند و بسیاری از ایده‌های جوانان را به عمل تبدیل می‌سازد.

رئیس دانشکده خبر افزود: وب‌سایت عکستیک محل مناسبی برای شکار دغدغه‌های جامعه است که جوانان می‌توانند با فعالیت در این حوزه بسیاری از مشکلات جامعه را معرفی کرده و خود را به عنوان یک تصویرگر حرفه‌ای مورد ارزیابی قرار دهند.

استارتاپ‌ها همچنان نیازمند کمک‌ برای حرکت در مسیر موفقیت و پیشرفت هستندمهارت‌های حرفه‌ای یک مدیر استارتاپ را دارید؟

انتهای پیام/

R1529/P/S2,41,1313/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه جامع علمی کاربردی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۸۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، یوسف نوری در بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف تاکید کرد.

استاندار مازندران در جریان بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، گفت: برای رفع برخی چالش‌های جدی استان و تسریع در گره گشایی از مشکلاتی که مردم را رنج می‌دهد و تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده، به پژوهش‌های علمی و جهت دهنده دانشگاه‌های مازندران نیاز داریم. ‎

یوسف نوری بر لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در زمینه توسعه و پیشرفت استان در بخش‌های مختلف، به ارایه راهکارهایی برای برقراری ارتباط مطلوب و تعامل بیش از پیش و کیفی میان مدیران اجرایی و مدیران علمی، پژوهشگران، فناوران و نخبگان دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان دانشگاه‌های مازندران باید در فرآیند پیشرفت مازندران نقش خودشان را به خوبی ایفا کنند.

وی به نقش نیروی انسانی در توسعه استان اشاره کرد و گفت: بدون برنامه نمی‌توان شاهد اعتلای استان در بخش‌های مختلف باشیم؛ تحقیقات دانشگاهی در تعیین اولویت‌ها و ارایه راه حل‌های سازنده بسیار موثر است.

استاندار مازندران بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان علمی استان مازندران، تاکید بر طراحی و تدوین برنامه راهبردی- عملیاتی توسط دانشگاه برای ارتباط با صنعت، جامعه و مجموعه دستگاه‌های مسئول در استان، ارتباط مستمر دانشگاه و دانشگاهیان با استانداری و سایر نهادها تاکید کرد.

عزیزالله گنجی، رئیس دانشگاه نوشیروانی بابل نیز در این بازدید در خصوص توفیقات و برنامه‌های دانشگاه گزارشی ارائه داد.

یاد آور می‌شود؛ استاندار مازندران پیش از این بازدید؛ در نمازجمعه بابل شرکت داشت و با حضور مقام عالی دولت در استان، از فعالان اجرای طرح نور در شهرستان بابل قدردانی شد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902937

دیگر خبرها

  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود